Babylonian Prophylactic Figures: The Ritual Texts - Wiggermann, Franciscus Antonius Maria (1986)
Academisch proefschrift ter verkrijging van de graad van doctor in de letteren aan de Vrije Universiteit te Amsterdam; p. 326 f.: 8 Abb. der theriomorphen Wesen. 335-338: Niederländische Zusammenfassung. 339-356: Kopien bzw. Kollationen K. 2987B+ (+) K. 9968+; K. 2987В+; K.11812; K. 13980; K. 14829; D.T. 186; Sm. 711; K. 4656+; VAT 8228; K. 2496; К. 9873+; ВМ 64517; К. 10232; ВМ 74119; К. 8026; ВМ 93078; ВМ 121052; K. 6013+; Promotor: M. Stol; Referenten: K. R. Veenhof und M. N. van Loon.