Teksten uit Mesopotamië tijdens de grieks-macedonische overheersing - van der Spek, R. J.
Het Babylonische Zondvloedverhaal in het Grieks. Eeen bouwinscriptie in spij kerschrift uit Uruk (YOS I, 52). Een fragment van een babylonische kroniek (Kroniek 13b).