İstanbul Arkeoloji Müzelerindeki bazı metal ve kil eserlerin radyografi tekniği ile değerlendirilmesi - Tuğrul, Beril
Die Bewertung einiger Metall- und Terrakotta-Objekte aus den ?AM mit Hilfe der Radiographie-Technik; u.a. Inschrift Salmanassars I.