Marmara bölgesinde kültür tarihi ile ilgili bazı sorunlar ve bunların çözümüne jeomorfoloji araştırmalarının katkısı - Özdoğan, Mehmet
Einige kulturgeschichtliche Fragen des Marmara-Gebiets und der Beitrag der geomorphologischen Studien zu ihrer Lösung.