Gods voorstelling: Predikatieve expressie van zelfopenbaring in Oudoosterse teksten en Deutero-Jesaja. Proefschrift ter verkrijging van de graad van doctor in de godgeleerdheit aan de Theologische Academie, uitgaande van de Johannes Calvijnstichting te Kampen - Dijkstra, Meindert (1980)
Promotor: J. L. Koole; Coreferent: J. C. de Moor; 85-221: Verzameling en karakterisering van buitenbijbelse teksten: Sumerische en Akkadische overlevering - Westsemitische teksten. Assyriologische Beratung: W. H. Ph. Römer (p. v).