Adalék az archaikus epika egységes szerkezeti modelljének kérdéséhez - Darányi, Sándor (1985)
Ein Beitrag zum Problem des einheitlichen Strukturmodells in der archaischen Epik; ersch. 1986; Strukturanalyse der Innin/Inanna-Dumuzi-Mythen.