Samsun yöresi ahşap mimarisinin gelenekselliği Bafra, İkiztepe arkeolojik verilerinin ışığında Çarşamba, Gökçeli Camiinin incelenmesi - Danışman, Günhan H. H.
Die Tradition in der Holzarchitektur im Samsun-Gebiet — Die Gökçeli-Moschee im Lichte der archäologischen Angaben aus den Ausgrabungen auf dem ?kiztepe