Van ve Urmiye bölgeleri arasındaki kültürel ilişkinin «Van-Urmiye Boyalıları» ışığında değerlendirilmesi - Çilingiroğlu, Altan
Die Auswertung der kulturellen Beziehungen zwischen Van und Urmia unter Berücksichtigung der "polychromen Van-Urmia-Ware".