Bazı Frig malzemesine uygulanan kimyasal ve fiziksel analizlerin ilginç sonuçlarından örnekler - Buluç, Sevim
Interessante Resultate chemischer und physikalischer Analysen einiger Objekte phrygischen Ursprungs.