1974-1985 kazı dönemlerinde bulunan tunç silahların ışığı altında İkiztepe'nin Önasya'daki yeri - Bilgi, Önder
Die Bedeutung von ?kiztepe innerhalb Vorderasiens aufgrund der Bronzewaffen, die aus den Ausgrabungen 1974-1985 stammen.