[Katalog] uitgegeven ter gelegenheid van de tentoonstelling Schatten uit Turkije - Türkiye'nin tarihi zenginlikleri - Treasures from Turkey
Katalog; 22 juni - 22 september 1986; u.a. Assyriers in Anatolie. De Hittieten. Urartu. Photos von Keilschrifttexten: 111.112.132.133.148