Sześćdziesiąt lat Polskiego Towarzystwa Orientalistycznego i pięćdziesiąt lat Instytutu Orientalistycznego UW - Popko, Maciej
Sixty Years of the Polish Oriental Society and Fifty Years of the Warsaw University Institute of Oriental Studies