1985 Değirmentepe (Malatya - İmamli Köyü) kurtarma kazısı - Esin, Ufuk (1986)
125, res. 13: Rollsiegel D. 85-58; res. 14: Stempelsiegel D. 85-74; 128, res. 21: Stempelsiegel D. 85-113; 135, res. 31: weitere Stempelsiegel in Umzeichnung.