Studies in Babylonian Feudalism of the Kassite Period - Balkan, Kemal (1986)
Translation of Babil'de feodalizm ara?t?rmalar?: Kas'lar devrinde Babil, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Co?rafya Fakültesi Dergisi II/1, 1943, 45-55 by B.Foster and D. Gutas. Introduction by ?. Foster; auch durchpaginiert: MANE 2, 61-75