Obsidiyen ve Anadolu'daki farklı yerlişim bölgelerine ait obsidiyenlerin kaynak belirleme çalişmaları - Yeğingil, Zehra (1988)
Obsidian und die Herkunftsbestimmung der Obsidianfunde aus unterschiedlichen Siedlungsgebieten in Anatolien.