Bin šar dadmē. Edition and Analysis of the Akkadian Anzû Poem - Vogelzang, Marianna Egberdina (1988)
Proefschrift ter verkrijging van het doctoraat in de Letteren aan de Rijksuniversiteit Groningen .. in het openbar te verdedigen op dondersdag 21 april 1988; 247-248: Dutch summary.