İstanbul Arkeoloji Müzelerindeki bazı metal ve kil eserlerin radyografi tekniği ile değerlendirilmesi - Tuğrul, Beril
Die Bewertung einiger Metall- und Tonfundobjekte in den İstanbul Arkeoloji Müzeleri; u.a. gold disc EŞ 5197, RIMA 1, 0.77.23.