İkiztepe kazısı buluntularından bazılarının restorasyon-konservasyonunda radyografi tekniklerinin kullanımı - Tuğrul, Beril
Die Verwendung von radiographischen Techniken bei derRestaurierung und Konservierung einiger Funde vom İkiztepe.