Güney doğu Anadolu bakır kušağının arkeometalurjik değerlendirilmesi ve Pötürge çevresinde yeni bulunan bakır cevherlerinin eski Aslantepe metalürjisi açısından önemi - Sertok, M. Kemal (1988)
Die archäometallurgische Bewertung der Kupferzone in Südostanatolien und die Bedeutung der Entdeckung von Kupfererzen in der Umgebung von Pötürge hinsichtlich der Metallurgie des alten Aslantepe.