Ḥаmā. Danske arkaaologers udgravninger i Syrien 1930-1938 - Riis, Poul Jørgen (1987)
11-15: Ḥamā-udgravningerne begynder; 16-42: Udgravernes hverdag of fritid; 43-54: De tidlige spor af mennesker i Ḥamā-egnen; 55-68: Bronzealderens Ématù; 69-87: Det bibelske Ḥamat - p. 82: Abrollung eines Rollsiegels mit hieroglyphenhethitischer Inschrift, ca. 775 v. Chr.