Arkeolojik ve jeolojik çakmaktaşlarının karşılaştırmalı olarak elektron spin rezonans (E.S.R.) yöntemi ile incelenmesi - Özer, Ay Melek (1986)
Vergleichende Untersuchung der archäologischen und geologischen Feuersteine nach der E.S.R.-Methode; Değirmentepe-Malatya ve Tepecik-Elaziğ kazıları.