The Habitation Quarters - Lund, John (1986)
Publications of the Carlsberg Expedition to Phoenicia, 10 = Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab/The Royal Danish Academy of Science and Letters: Historisk-filosofiske Skrifter 12; Sūkās VII = 45:226.