İkiztepe yerleşik bölgesinin farklı kültür ve evrelerinin 14C yöntemiyle tarihlenmesi - Kış, Mehmet (1988)
Die Datierung der unterschiedlichen Kulturen und Phasen des Siedlungsgebietes von İkiztepe mittels der 14C-Methode.