Diodorus Siculus (II, 1-34) over Mesopotamië. Een historische Kommentaar - Boncquet, Jan (1987)
I. De Assyriers (II. 1, 4-28, 8); II. De Chaldeeën (II 29, 1-31, 10); III. De Meden (II 32, 1-34, 6) - English Summary (213-215). Bibliografie. Index Locorum. Index Nominum