Wojskowośç późnej epoki brązu na Bliskim Wschodzie i w Egipcie - uwagi na marginesie artykułów M. Lemiesza - Neska, Michał
Das Heerwesen der Spätbronzezeit im Nahen Osten und Ägypten - Bemerkungen am Rand der Beiträge von M. Lemiesz