Badania nad Wschodem Starożytnym w Uniwersytecie Jana Kazimierza we Lwowie (okres międzywojenny) - Kapełuś, Magdalena
Altorientalische Forschungen an der Jan-Kazimierz-Universität Lwów (Zwischenkriegszeit)